Design Baju T-Shirt My-Lfc 1st Edition

PERHATIAN!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ini adalah sebahagian daripada sample baju rasmi my-lfc yg bakal muncul tidak lama lagi Cool  Atas permintaan ramai...aku siarkan serba sedikit design baju tu..apapun ini hanya sample..sample ok.sebarang kecacatan pada baju akan dibetulkan pada hari baju tuh di print utk tempahan.Design baju nih dah tetap...so inilah hasil dia...jika menarik perhatian korang.Tempahan akan dibukak pada hari isnin nih nanti (8/7/09).jika korang rasa merah atau putih...sila vote ok


 
 

 
 
 
Comments
Search
abgkhadari69  - re:   |Registered |09-07-09 08:09:40
Yippi wrote:
tempahan hanya dibuka pada hari isnin nih......bila cukup 25helai je
tempahan.maka aku akan soh kedai tuh print baju nih.....kalau
ramai nak merah..aku print merah.nak putih aku print putih jer semua

Aku pun nak juga janji ada stok.kalau ada merah lagi kaw kaw.
Pojet Gti   |Registered |09-07-09 00:55:57
avatar cun confirm aku tempah. saiz m ada x?
Predator   |Manager |08-07-09 17:25:09
avatar boleh ltk x saiz ukuran dr hujung baju ke hujung baju..sonang nk tau saiz ape yg
seswai..

p/s : kaler itam xde ke?
dinmelati   |Registered |08-07-09 02:17:46
saiz paling kecik apa.
Sir Yippi   |Registered |07-07-09 00:26:08
avatar aku dah bukak thread psal t-shirt nih kat forum........tlong bagi butiran anda
di ruangan forum tuh
Sir Yippi   |Registered |06-07-09 22:15:11
avatar aku print ikut majoriti..ramai yg nak putih aku print putih..kalu ramai nak
merah aku print merah
farizomar   |Registered |06-07-09 21:24:50
avatar putih..logo nampak terserlah,,
zamac   |Registered |06-07-09 17:16:53
avatar ok bro..set...tp putih baru ok la bro..br matching ngan color logo tue....aku
vote for Putih....hhehehehe
TheReds  - smart tu....   |Registered |06-07-09 16:26:44
avatar jadi aku nk merah satu............
zorres   |Registered |05-07-09 09:24:58
smart..smart
sliver79   |Registered |05-07-09 01:57:08
avatar ok tu bro ..kalau boleh merah le....kalau jadi tempahan ada ke saiz besar? bapa
harga dia
sliver79   |Registered |05-07-09 01:53:07
avatar ok bro ..kali jadi tempahan ada ke saiz besar?
afiq_trulyREDZ   |Registered |04-07-09 02:53:45
avatar serius gler...SEMART...
10/10 BINTANG DAN BULAN AK BG BRO HAHAHA...

ak nk
letak name kt tepi lengan...
CONFIRM BELI....


YNWA

Sir Yippi   |Registered |04-07-09 02:45:06
avatar tempahan hanya dibuka pada hari isnin nih......bila cukup 25helai je
tempahan.maka aku akan soh kedai tuh print baju nih.....kalau ramai nak
merah..aku print merah.nak putih aku print putih jer semua
Sir Yippi   |Registered |04-07-09 02:41:22
avatar camna baju ok ker?
trafalgarlaw   |Registered |09-07-09 19:39:09
avatar bro,sais s ada tak?bape rm?
bangga aku kalo dpt pkai ni
hahaha
bezieta82   |Registered |10-07-09 04:31:51
avatar warna merah la bro, br the reds.. saiz s ade tak..
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

0
Geng My-LFC Berdaftar